Mac 01, 2011

Jadi sederhana.

Aku buat blog ni, bukan nak kejar followers. Tolong lah, jangan batak followers. Geli lah dengan kau. Eeeuwww!

8 ulasan:

- koroe - berkata...

orang yang cakap folo me back memang gampang kan. pesen takde etika. tak belajar sivik betul. haha

Lulu Zulkifli berkata...

itu tak gampang bagi aku. itu normal. untuk menjadi adil. cth, aku folo kau kau folo aku lah. baru untung baru adil. haha kann? yg gampang bile..

" EH FOLLOWER KAU DAH RAMAI KAN? NI TAK BOLEH BIAR NI. AKU KENE LAWAN! "

ha mcm ni lah gampang :)

- koroe - berkata...

haha. ye. agak betul tu. tapi kadang2 kalau blog dia tu macam tahpape dan tak menarik minat aku, memang aku takkan folo lah.



folo biar ikhlas kan. haha

Afiqah Sanusi berkata...

Setuju!

OnlyZul berkata...

entry simple tapi makan dalam..
nice2..like3..hahaha

Lulu Zulkifli berkata...

:)

sueRAFE berkata...

pergh sentap but so true.

Lulu Zulkifli berkata...

Haha true kan? :D