November 04, 2010

Tak semua orang ada nasib baik.

Bila pergi jalan, tengok family orang-orang mcm happy je. Ada yang adik beradik ramai. Yang kembar nya lain. Best gila oi. Aku pun nak. Ibu, papa, boleh tak? Haha :)

Tadi, ada satu budak perempuan ni. Kawan aku lah, Faesha nama dia. Umur dia 68. Dia memang mcm nenek. - oi, aku type umur kau salah eh dik? haha! - Ok ok pembetulan, umur Faesha baru 16 tahun. She is not that sweet sixteen. She rocks her life beyond her age and I bet she enjoys doing it. Dia post pasal aku kat blog dia. Walaupun pendek je - kuku aku lagi panjang. Tapi, memang salute habis lah kan pasal ada juga orang nak post pasal aku kat blog kan. Hee, terharu amat :"]

Dia ni aku kenal tak lah lama sgt, tp entah mcm mana aku memang sayang and anggap dia mcm adik aku sendiri. Dia baik, gila, kelakar. Er kelakar ke? Sikit lah. Hehh. One word for her, she is A.M.A.Z.I.N.G.

Oh ya and she even type this for me, - Aku try imagine kalau kau mengamuk. You looked like a gangster with a black leather jacket slung over your left shoulder and numerous tatoos covering your arm. wow ! - Mana kau dapat ayat ni dik? Kau copy & paste kan? Haha.

Tak semua orang ada adik. Bila yang ada, duk gaduh 48 jam. Tak reti bersyukur manusia sekarang lah.


Faesha, aku sayang kau, adik. Dunia akhirat. Amin..

8 ulasan:

eca evans berkata...

Siaaaaal kau ckp aku copy ayat ! HAHAHAHAHA xD
Terharu terharu terharu ;DD

Lulu Zulkifli berkata...

hahahaha. tak copy eh? ok ok, tak copy lah :D

eca evans berkata...

HAHA Bhaaaai, kau salah. aku enam puluh tujuh. bukan enam puluh lapan xD

Lulu Zulkifli berkata...

enam puluh tujuh? oh aku pikir kau dah tujuh puluh enam weh tadi >.<

Liyana Sharia berkata...

babiiii jea , ayat pasal adik yang gasoh2 tu aku terasa bhaiii . hahhaha

Lulu Zulkifli berkata...

haha. kau kan mane nak kalah -,-

Liyana Sharia berkata...

aku lah pulak sekarang ? ;9

Lulu Zulkifli berkata...

haha, ye memang kau lah :D