November 14, 2010

Aku Sarcastic. So?

Aku rasa selesa dengan keadaan aku sekarang. Walaupun kadang kadang ada sakit sikit, norma lah. Dan. Aku makin serasi dengan boyfriend baru aku. Bunyi macam gampang kan? Haha. Bila dah macam ni pun, masih ada orang nak cakap aku tak sedar diri. Haih manusia manusia. Apa salah kau biar orang lain teruskan hidup dorang dan kau perbaiki hidup kau.
- Letak cermin bang depan muka, baru berbual.

Cemburu & perempuan.
Aku pelik tengok perempuan yang desperate dan marah marah pasal satu lelaki tu tak bagitahu dorang bila ada girlfriend baru. Okay. Macam perlu sangat ke kau tahu? Agak kau rasa, perlu ke aku masuk Buletin Utama untuk declare? Kau nak cakap terang terang kau benci lelaki tu pasal kau tak tahu dia ada girlfriend. Kau tak fikir yang girlfriend dia akan baca? Grow up and make up, girl. Lagipun kenapa je nak marah, kau kan Lesbian. Lupa?
- If the person isn't taken, there's a reason.

Aku tahu selepas November 8, 2010. Aku semakin famous di kalangan perempuan atau minahs. Teruskan cakap. Dan ingat. Aku sarcastic. Aku suka menjadi diri aku. Macam ni. Kau tak suka? Ikat tali kasut dan blaahhh!


- If you can't stand me, please sit down. If you can't face me, turn around. And. If you can't be around me, throw yourself far. You're just a jerk, don't talk. I hate your lips. Smell black.

4 ulasan:

eca berkata...

Eqa Zaidan :P

Lulu Zulkifli berkata...

nahhh, orang lain dik :)

afrudy jalaluddin berkata...

asal u? kasi cite

Lulu Zulkifli berkata...

tak payah cite. nanti u backup kawan u.