Mac 07, 2011

Kontrak hati tiada penamat.

Aku rindu. Tapi aku benci. Kau buat aku baling hati aku. 5 bulan yang aku tempuh since kau pijak hati aku, hanya satu perkataan yang boleh lengkap kan ayat ni. Seksa. Aku faham bila kau cakap, sorry lah you I tak mampu lagi.
Likuit mata bertakung. Aku lemah depan kau yang masih gagah.
Kenapa taknak mengaku sebenarnya kau pun dah goyah? Benci.

Keliru aku ni. Banyak orang tak faham hati aku. Biar aku tegaskan :
I'm a girl who wants love and freedom. Freedom sangat tak boleh juga. Ibu, sikit je freedom kasi adik boleh?

Aku currently kat rumah atok masa type benda ni. Pause kejap.
Jalan kaki balik rumah ; rumah kami sebelah sebelah.
Sampai rumah, aku receive call from Anwar. Anwar, niece aku punya ex-lover. Anwar cuba act macam shuweet-talker masa on call. Dia usha ayat baik punya.

Kay sekarang macam mana rasa bila kena hadap seorang shuweet-talker 2011?

2 ulasan:

Liyana Sharia berkata...

amboi amboiiiiii diaa main ayat2 kau pula yea

Lulu Zulkifli berkata...

Haha chillaz baby :) Aku tak layan dia ponss!!