Februari 05, 2011

Kill the snake, not Her!

Dalam hidup, aku ada Ibu, Papa, Kakak, Abg Yat, Abg Iqram, Damia, Darwisy, cousins, soul sister, dan kengkawan yang tak berapa nak ramai. Aku bersyukur sebab Dia bagi aku kesempatan hidup dengan mereka. Aku hidup dengan mereka dekat 18 tahun. Dah besar aku rupe nye kan. Dulu kecik kecik pakai spek Old School, rambut The Beatles, pakai t-shirt tight in pants. Ingat lagi. Rindu pulak.

Aku taknak cakap bebanyak sebab skarang time aku tidur sepatutnya. Aku lawan nafsu mata aku semata nak cakap, aku sayang soul sister aku Afiqah Faesha. Tak pernah aku ada 'adik' yang betol betol aku anggap macam adik kandung. Dia sorang je. Dunia akhirat. Terima kasih kepada-Nya sebab jumpa kan aku dengan adik aku.

Love, me :)




*pahal tah tetibe aku rindu kau dik. Bodoh jeh. Rindu sangat kau kiss aku -.-

9 ulasan:

Afiqah Sanusi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Afiqah Sanusi berkata...

Sayang kau kak.
-You're my happy ending :)

Lulu Zulkifli berkata...

You are my blood to death :)

Liyana Sharia berkata...

weh wehhh , niece and nephew kau taknak letak ke? kiteorang yg kiut miut nie jugak kau lupakan . sampai hati XD

Lulu Zulkifli berkata...

haha sial. ada lah dlm kategori "cousins lain" tuh -.-

Afiqah Sanusi berkata...

Boo! Hahahaha.

Lulu Zulkifli berkata...

Booshitsss, Hahaha

Liyana Sharia berkata...

mana adaaa , cousins lain . nephew and niece tu anak anak cousin kauuu . eiii . boo you :D

Afiqah Sanusi berkata...

Boohell -.-