Februari 04, 2011

De nouveaux amis.

Baru pertama kali aku rasa ape tu kena block dgn facebook -..- Hari tu Mark merajuk sebab aku tukar relationship status aku. Skarang Mark marah betol pasal aku duk sedap curang dengan die layan kawan baru aku. Bapak awesome sial korang! I loikeee ;)

  • Nunui Joe
  • Muhd Fadil
  • Syamin
  • KSP
  • Syafiq Ridhwan
  • Atikah Latiff
  • Acan Ketot
Takde link? Like yeah aku malas nak taruk link. HAHA. Baru satu malam letak post kat Sahabat Bloggger dah macam 100 tahun aku kawan dgn dorang. Best. Sumpah. Sampai kena block >< Apa yg best ialah kalau kau setakat comment "HAHA" pon dah dekat 5 orang like comment tuh. Memang mcm gila lah kau ketawa sorang tiap malam. Korang yg ada facebook tuh, meh meh join geng LIKERS kita di Sahabat Blogger.

Ok ok taknak entri panjangpanjang. Nak sambung dating dengan budak budak LIKERS

Keadaan di Sahabat Blogger.
Tekan gambar tuh kalau kau tak nampak.

5 ulasan:

Muhd Fadil berkata...

ade nama saya kat situ.wakaka(like)

OnlyZul berkata...

Yeah!!!
takleh like pulak kat sini..

cik Suka Suki@Atikah Latiff berkata...

wahhh bagus la lulu.i like.yaw geng LIKERS mantapp

ijam ismail berkata...

haluuu sMua..ijam dtg ni
=D

Lulu Zulkifli berkata...

fadil : haha like dalam bracket pon jadi kan?

syamin : aaaa nanti aku suro org blog letak button like.

atikah : yeah mantopp!

ijam : haha ye sile sile ;)