Januari 26, 2011

Imperfection is the major factor of duplicating.

Blog aku yg sampah sampah ni pon ada orang tiru jugak kan? Aku tak kisah. Maybe dorang belum cukup BESAR nak ada idea sendiri. Copypig ayat orang lain, memang biasa. Aku pon pernah. Perbezaan nya cuma, sama ada kau amek s e b i j i k s e b i j i k ayat itu ataupon kau copy-paste-makeover. Nampak? Aku memang taknak popular kan blog budak yang curik ENTRI aku s e b i j i k s e b i j i k tuh. Nak buatpe malukan dia kan. Takpe. Ambik lah lagi. Nanti boleh jadi boria. Atau lebih kiuuuut, boleh jadi TWINNIE.

Aku tak sempurna, dan aku rebel untuk betulkan. Entri aku rabak weh rabak.

- Aku tak marah. Peace :)

4 ulasan:

- koroe - berkata...

wahh. ade org bantai entry. patut rasa bangge. haha. bukan senang2 orang nak bantai entry kita tu kan.

mmg dunia blog mcm tu. tak pelik pun kalo ade org kopi kita nye entry.

tapi kesian juge org yang kopi sebijik2 tu. nanti bila dah masuk uni, susah la dia nak buat asemen. haha.

Lulu Zulkifli berkata...

haha. nanti assignment dorang pon jadi assignment 'kopi' lahh x)

eeqa~ berkata...

sonok ah kena copy paste. memang popular nieyh..huhu.. Bangga ah ckt beb.. hehe :)

Lulu Zulkifli berkata...

eeqa : haha. takde ape yg nak dibanggekan pon :)